Παρασκευασμένο από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau.
Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο που κυμαίνεται από 15 έως 20 ημέρες, το κρασί ωριμάζει κυρίως σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για τουλάχιστον 10 μήνες, ενώ ένα μικρό μέρος ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά την εμφιάλωση ακολουθούν 2 ή 3 μήνες παλαίωσης.
Με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, το Vigna Sorella προσφέρει με τη νεότητα και τη φρεσκάδα του τα αρώματα της Σαρδηνίας, με νότες από μεσογειακή βλάστηση, μύρτο και μαρασκίνο, ενσωματωμένα σε μια γκάμα ορυκτότητας.
Στο στόμα ξεχωρίζει για την καλή φρεσκάδα και για μια λεπτή και γευστική τανίνη.
Διακρίνεται για την ευελιξία του, προσαρμόζεται καλά τόσο σε πικάντικα ορεκτικά όσο και σε κόκκινες κρέατα, ίσως εμπλουτισμένα με τα αρώματα των μεσογειακών βοτάνων. Εξαιρετικό και με ημι-ωριμασμένα τυριά.
Ανάπτυξε τη Νέα Σου Επιχείρηση και κάνε την Δραστηριότητά Σου ξεχωριστή, μέσω των Αυτόματων Μηχανών - Locker Multibox
Τα Locker Multibox είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα ξεκινώντας από το Master module με τα συστήματα πληρωμών, προσθέτοντας τα Slave modules και δημιουργώντας έτσι μια προσαρμοσμένη ρύθμιση.
Το έργο έχει δημιουργηθεί για να προσθέσει αξία στις Επιχειρήσεις, για να πωλούν τα προϊόντα με εναλλακτικό και καινοτόμο τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες μια υπηρεσία 24/7.